Végösszeg: 0 Ft

Köszöntünk az SMPower áruházban


100%-ban magyar tulajdonban levő cégünket 2009-ben alapítottuk meg. Autóelektronikai és autófelszerelési cikkek export-import, illetve kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk vásárlóink elégedettségére, mind a termékek, mind pedig az árak tekintetében. Fontos számunkra, hogy felsőkategóriás termékeket kínáljunk, alsó kategóriás áron. Célunk a magabiztos fejlődés, segítve ezzel vásárlóinkat, kereskedő partnereinket. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy kollégáink maximális szakmai felkészültség mellett tudjanak technika és szakmai tanáccsal szolgálni termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Kínálatunkat úgy fejlesztjük, hogy a piacon folyamatosan elsők lehessünk újdonságainkkal, egyedi megjelenésünkkel.

Törekszünk az autózás biztonságossá, kényelmessé és dinamikusabbá tételére. Technikai segítségünkre folyamatosan számíthatnak ügyfeleink, mely a termék kiválasztásától, árajánlat készítésétől kiterjed a beszerelési illetve felhasználási javaslatig. Szerződéses szervizháttérrel a garanciális és garancián túli szervizelést is rugalmasan, rövid idő alatt biztosítjuk, így elősegítve ügyfeleink teljes körű kiszolgálását.

Webáruházunkból letölthető információk és hírek segítségével könnyebben választhatja ki termékeink közül az Önnek megfelelőt.

Üdvözlettel:

Az SMPower csapata!

Kocsis Roland

kereskedelmi vezető

Laza Péter

pénzügyi vezető

Tóth Andrea

nagykereskedelmi értékesítés

Móczár Tamás

nagy- és kiskereskedelmi értékesítés

Dóka Zsófia

külkereskedelmi ügyintéző

Bodód Beáta

export-import

Szabó Péter

raktár és szállítás

retro légkürt
radar- és lézerdetektor
LED rendszámvilágítás
központi zár motor
indításgátló
retro légkürt
radar- és lézerdetektor