Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SMP AR05 - Ultrahangos nyestriasztó


6.690 Ft
Menny.:db
Ultrahang, vibráló LED fény, 45 nm hatósugár, kikapcsolható
Cikkszám: 18446T
Szigetszentmiklós raktár: BEÉRKEZÉS FOLYAMATBAN
Várható szállítás: 2023. január 20.
Szállítási díj: 1.789 Ft

6.690 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ultrahang, vibráló LED fény, 45 nm hatósugár

A AR05 nyestriasztó készülék az emberi fül számára nem hallható ultrahang tartományban sugároz, amit a nyest nem tud elviselni. A készülék által kibocsátott ultrahang a szilárd felületekről visszaverődik, ezért a motortérben rendkívül erős, riasztó hanghatás jön létre.
A nyestriasztó által kibocsátott erős, agresszív ultrahang és az időzített LED stroboszkóp fény elől a nyestek meghátrálnak.
Az ultrahangos nyestriasztót a motortérben kell elhelyezni.
Használata, üzembe helyezése
Az ultrahangos nyestriasztó beszerelése és elektromos bekötése a mellékelt útmutató alapján házilag is elvégezhető, kellő ismeretek és megfelelő eszközök nélkül a beszerelést autóvillamossági szakműhelyben kell elvégeztetni.
A nyest illatanyagával jelöli territóriumát, ezen belül rejtekhelyeit is. Ha autójának motorterében már járt nyest és ott nyugodt, biztonságos rejtekhelyet talált, igen nagy a valószínűsége, hogy ismét felkeresi gépkocsinkat. Amennyiben nyest jelenlétére utaló nyomokat találtunk – a riasztó beszerelésétől függetlenül – el kell tüntetnünk szagnyomát. Erre a nyestriasztó aeroszol a legalkalmasabb, mert egy motormosás áráért (1)elfedi a nyest szagnyomait (2)átmeneti védelmet biztosít a rágható alkatrészeknek, ezáltal tovább növeli az ultrahangos riasztó hatékonyságát.
Az állatok idővel rezisztenssé válhatnak a készülék riasztó hatásával szemben ezért az esetlegesen okozott kárért felelősséget nem vállalunk.

Technikai adatok:
Tápellátás: DC5-12V
Üzemi áram: 50-70mA
Ultrahang frekvencia: 22KHz-45KHz
Hatásos hatótáv: akár 45 ㎡

Minősítések:
CE, RHOS,


Származási hely: Hongkong

Termékgarancia, az idevonatkozó jogszabályban meghatározott feltételek szerint!